Gadis Hidapi Penyakit Kronik Dipenjara Kerana Membvnuh Ibunya. Tapi Sebenarnya Plot Twist Habis Semua Tertipu

Hiba hati apabila lihat individu yang tidak bernasib baik terima ujian dengan mendapat penyakit kronik seperti leukemia, kanser, sakit otot dan macam-macam lagi. Kita sebagai masyarakat apa yang termampu untuk lakukan adalah dengan cara menderma seikhlas hati.

Seperti kisah yang dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter ini, gadis bernama Gypsy didapati bersalah kerana membvnuh ibunya sendiri dengan bantuan teman lelakinya. Ibunya sentiasa ada bersama ketika gadis ini sakit kronik. Mengapa Gypsy sanggup membvnuh ibunya?

Bvnuh ibu sendiri dengan bantuan teman lelaki

Okay la ada free time nak cerita pasal documentary i tengok smlm, I cerita eh, benda ni jadi masa 2015, okay ni pasal sorang budak nama Gypsy Rose Blanchard, gypsy bvnuh mak dia Clauddinnea “Dee Dee” Blanchard, in her own house, dengan bantuan bf dia yg dia dah couple 3 tahun.

Gypsy ni lahir normal tau, normal takda sakit ke apa, but after mak dia cerai ngan husband dia, slowly dia diagnosed dengan macam macam penyakit, penyakit kromosom, sakit otot, epilepsi, asma teruk, leukimia, rosak otak, and ada penyakit mata, kira gypsy ni sick af la

Then, bila dia makin besar, dia start onl1ne chat, then dia start bercinta, satu malam tu dia gaduh ngan mak dia la, and dia text bf dia, “im ready”, since dia mmg dah plan lama dia nak bvnuh mak dia, then bf dia datang t1kam mak dia sampai m4ti masa mak dia tidur.

Akhirnya Gypsy ditangkap semasa membeli belah

After tu, dia upload status yg dia dah bvnuh mak dia, disebabkan status tu polis mmg syak yg gypsy ni bvnuh mak dia sendiri, polis jumpa gypsy tgh shopping, boleh jalan mcm biasa, normal, tak bawak pun ubat atau pun mesin oxygen ke apa, semua dia tinggal kt rumah dia.

And polis semua terkejut la sebab all this while gypsy yg sick af tu boleh nampak normal, jalan cam biasa, and gyspy and mak dia ni mmg dpt perhatian dari artist, donation banyak g1la even ada yg bagi dia rumah, and kemudahan yg lengkap untuk gypsy ni.

Selalu la dorang ni gi sana sini, gi concert sebab kena invite then disneyland, tu semua sponsored, okay lepas gypsy and bf dia kena tangkap, polis ada buat beberapa penyiasatan la kt rumah yg berlaku pembvnuhan tu.

So ni yg polis jumpa kt rumah dia, normal la ubat banyak camni untuk org yg cam gypsy tu, tapi ubat ubat ni semua bukan untuk penyakit gypsy, and kebanyakan ubat mmg tak pernah bukak pun, kira dpt terus simpan sini.

Tapi sebenarnya..

After few test, bukan je sebenarnya gypsy ni tak lumpvh, semua penyakit yg i sebut kt atas tu mmg takda langsung, and yg sakit sebenarnya adalah mak gypsy. Mak dia even fake kan surat beranak dia sbb taknak dia rasa anak dia makin tua.

Mak dia reka semua penyakit tu, even botakkan kepala gypsy supaya nampalk mcm org sakit, semua surat and detail penyakit dia mak dia palsukan, tapi pil dengan procedure sepanjang dia sakit tu real doh. Kau bayang kau tak sakit pape tapi kau kena operate, tanpa sebab, like wtf?

Termasuk beberapa gastrointestinal oper4tions, oper4tions mata and oper4tions buang kelenjar air liur, sebab mak dia bagi ubat untuk dia rasa kebas, supaya air liur meleleh je, then gigi pun h4ncus time tu sebab kan ubat tah pape mak dia bagi.

150 doctor pernah rawat gypsy ni, tapi semua report dr tulis camni ‘Mother reported. ‘Mother states.’ ‘History by mother.” Dr pun tak diagnose atau pun buat test kt gypsy sebabkan mak dia dah tipu semua benda, since rumah lama hancvr time taufan katrina, document hilang.

Sanggup biar anak sak1t demi kepentingan diri

So sebenarnya mak gypsy ni attention seeker la, dia buatkan gypsy ni sak1t supaya dia dapat attention dari semua org, tapi dengan cara menipu, abused anak sendiri untuk kepentingan diri sendiri.

Ni gypsy beberapa tahun dim penj4ra, dia kata dia happy duduk dim penjara dari duduk ngan mak dia, Gypsy pleaded guilty to second-degree mvrder in July 2016. Dia serve 10 years in pris0n at Missouri’s Chillicothe Correctional Center, bf dia penj4ra seumur hidup.

Sumber: Twitter @Minazainii via ohbulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *