“Sampai Sini Saja Chemistry Saya Dan Fizo ” – Mawar Sangkal Dakwaan Orang Ketiga Adalah Keluarga Punca Cer4i

Bermacam-macam spekvlasi timbul berkenaan dengan keretakan rumah tangga antara pasangan usahawan Fizo Omar & Mawar Karim ni.

Rumahtangga yang dibina sejak tahun 2013 akhirnya menemui titik noktah pada 10 Julai 2019, jam 10.55 pagi di Mahkamah Rendah Syariah Hulu Langat, Bangi.

Ketika ditemubual, Mawar Karim kelihatan tenang dan redha dengan apa yang berlaku.Saya korbankan kasih sayang saya untuk kebahagiaan Fizo sekeluarga” –Mawar

Menerusi Facebook rasmi Media Hiburan, menjelaskan punca pencer4iannya bukanlah disebabkan sikap eg0 masing-masing. Malah dia juga sangkal dakwaan yang digembar gemburkan sebelum ini iaitu pasal harta dan sama sekali bukan sebab orang ketiga.

“Saya harap peng0rbanan ini adalah peng0rbanan yang paling besar untuk hidup saya buat fizo sekeluarga”

“Bukan sebab eg0, bukan kerana harta, saya redha saya pasrah apa yang terjadi ni memang untuk masa depan saya”

Tambahan lagi, Mawar enggan mengulas isu jika mereka berdua akan kembali bersama semula.

“Saya tak boleh nak komen banyak-banyak, banyak pihak saya perlu jaga hati sebab saya takut apa yang saya cakap mungkin disalah tafsir oleh orang luar.”

Disamping itu Mawar menegaskan bahawa, selama tempoh hampir 6 tahun mereka berkahwin, dia sudah berusaha sedaya upaya untuk mencari keserasian Fiz0 sekeluarga.

Saya dan fiz0 cuba tapi saya redha, saya pasrah mungkin sampai sini saja untuk saya cari chemistry fiz0 dan sekeluarga.”

Dalam masa yang sama, Mawar juga menjelaskan bahawa hubungan dia dengan Fizo baik-baik sahaja dan Mawar akan menjaga hubungan baik Fizo dan anak mereka Mariam.

“Penjagaan anak hak dapat kat saya, saya tak akan putus kan hubungan bapak dengan anak (suara crack nak nangis) sebab mariam masih kecil perlukan kasih sayang seorang bapa minta doa yang baik-baik sahaja lah.”

Pun begitu, ketika ditanya mengenai punca pencer4ian mereka, Mawar cuba nafikan tetapi memberi penekanan kepada Fizo sekeluarga.

“Saya k0rbankan kasih sayang saya untuk kebahagiaan Fizo sekeluarga, bukan saya cuba tak selamatkan. Saya akan berkawan baik dengan Fizo untuk mariam”

“Fizo seorang yang baik seorang yang bertanggungjawab, anak yang baik, abah yang baik. adik yang baik terhadap keluarga dia”

Bagi Fizo pula, dia akui hubungannya dengan Mawar akan lebih rapat sebagai kawan baik untuk membesarkan dan mendidik anaknya yang masih kecil.

Hubungan saya dan Mawar akan lebih baik dan lebih rapat – Fizo Omar

Tambah Fizo lagi, dia menegaskan tiada sebarang perbalahan antaranya dengan Mawar. Bahkan, dia terima dengan hati terbuka jika masih ada peluang untuk bersama kembali.

“Jangan risau insyaallah saya, Mawar dan keluarga baik-baik sahaja dan saya percaya hubungan saya dan mawar akan lebih baik dan lebih rapat dengan keluarga mawar untuk kita sama-sama membesarkan Mariam.”

Fizo juga bersikap terbuka terhadap hak penjagaan Mariam kepada Mawar dan berkata tidak akan memisahkan mereka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *