Buang Pvrdah dan Update Statvs Single Mommy, PU Abu dan Isteri Sudah Berpis4h

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih

Sebelum ini PU Abu pernah menggemparkan industri hiburan apabila meninggalkan isterinya yang sarat mengandung demi seorang janda.Terbaru, menerusi laman Inst4gram, isteri PU Abu yang bernama Hana Azraa telah memadam semua gambarnya berpurdah dan mengemaskini statusnya sebagai single mummy.

Berikutan daripada itu timbul persoalan dari netzen tentang status perkahwinan di antara mereka.Malah lebih memeranjatkan, Hana telah membuka semula semua gambarnya yang tidak berpurdah.

Setakat ini tiada sebarang kenyataan dari mereka berdua.Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa K0men Dan Share Ya. Terima Kasih!!Sumber: yoynetw0rk

Artikel berkaitan:’Kami dalam proses bercer4i’-Hana Azraa dedah rumah tangga berantakan.ISTERI peserta program Pencetus Ummah, Abu Sufyan, Hana Azraa mendedahkan perkahwinan mereka kini ibarat telur di hujung tanduk.Jelasnya, mereka kini dalam proses untuk bercer4i dan sudah tidak lagi tinggal sebumbung.

“Saya dan Abu kini dalam proses untuk bercer4i. Kami dah tak tinggal sebumbung, dia di Kuala Lumpur manakala saya di Kedah,” katanya kepada mStar.Tambah Hana, atau pemilik nama sebenar Nurhannah Azra Mohd Zakir, dia enggan dikaitkan lagi dengan PU Abu dan mahu netzen memahami situasi sebenar mereka.

“Saya tak nak dikaitkan lagi dengan PU Abu di media. Hidup saya cukup dengan anak-anak dan kerjaya.

“Saya harap netzen tahu keadaan sebenar antara saya dan PU Abu. Tak nak mereka salah faham tentang kami.

“Walau bagaimanapun, saya tetap doakan kebahagiaan PU Abu dan Ain (bekas isteri perkahwinan pertama) serta anak mereka sampai ke syurga

“Hubungan saya dan PU Abu akan berakhir dengan baik,” tambahnya.Sementara itu, PU Abu enggan mengulas mengenai situasi sebenar rumah tangga mereka.

“Saya dan dia masih suami isteri,” jawab PU Abu.

Mengimbas semula, PU Abu dan bekas isterinya, Ain ‘Afini mendapat perhatian netzen sejak April lalu dan Hana dikatakan menjadi punca percer4ian mereka.K0nflik mereka selesai pada 16 Mei lalu apabila jatuhnya t4lak kedua antara PU Abu dan Ain.PU Abu dan Ain dikurniakan seorang bayi lelaki, Muhammad Adam Aysar pada 7 Jun lalu.Sumber astroawani

Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *