Kau saja nak malvkan aku. Vide0 Aliff Syukri Dan Baby Shima hampir bertvmbuk,buat kec0h dalam majlis

Persetervan antara usahawan terkenal Dato Aliff Syukri dan penyanyi Baby Shima nampak sudah semakin memuncak. Bermula dengan s1ndir meny1ndir, dua figura ini masing-masing tidak mahu mengaku kalah.

Terbaru, kedua-dua mereka ini telah bergadvh sehingga naik tangan, di dalam majlis pelancaran dan sidang media single terbaru usahawan tersebut iaitu ‘Cowok Baru’.

Kau saja kan nak malukan aku Dato!

Menerusi muat naik vide0 yang dikongsikan oleh Baby Shima, memaparkan berlaku kekec0han sehingga kedua mereka bertengk4r dan menjer1t di antara satu sama lain.

Menurut Shima, dia telah diundang ke majlis pelancaran tersebut oleh pihak Dato Aliff, pada mulanya penyanyi itu tidak mahu menghadirinya namun selepas dinasihatkan oleh pihak pengurusan untuk pergi, dia turuti juga.

“Terima kasih dato malvkan shima di Prescon dato tadi.. Pihak dato undang shima, shima tak nak bvruk sangka so shima datang atas saranan pihak pengurusan shima.. tapi shima tak sangka pihak dato telah malvkan shima.. buat apa ada kad undangan, tapi tak boleh masuk? apa tujuan dato sebenarnya?”

Dijemput tapi tak bagi masuk

Tapi setelah sampai ke majlis tersebut, Baby Shima berasa kecew4 kerana tidak dibenarkan masuk sedangkan dia sudah mendapat jemputan, dan kerana itulah pergadvhan mula tercetvs.

Saya sed1h fizikal dihi4a semata-mata nak naikkan lagu

Sementara itu, penyanyi Upiak Isil yang juga duet dalam lagu Cowok turut meluahkan rasa terk1lan dengan apa yang berlaku kepada Baby Shima.Malah, dia juga kurang senang dengan sikap usahawan tersebut membuatkan dia tidak datang ke majlis pelancaran itu. Jelasnya, dia berasa kecil hati berkaitan isu fizikalnya dihin4, semata-mata mahu menaikkan lagu tersebut.

Tidak dapat dipastikan sama ada pergadvhan itu hanya satu gimik atau tidak. Namun, rata-rata netzen di ruangan k0men telah memberi kata-kata semangat buat Baby Shima.Sumber: Baby Shima & Upiak krdt ohmymedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *